SOTA-foredrag for Lillehammergruppen av NRRL

Onsdag 21. februar var det årsmøte i Lillehammergruppen av NRRL og LA9DSA Knut var invitert til å holde et innlegg om SOTA etter årsmøtet var ferdig. Det var en lydhør forsamling og det ble både spørsmål og erfaringsdeling fra portabelaktivitet fra gruppa medlemmer. Nå venter vi spent på nye “activators” og “chasere” fra Lillehammerområdet…

S2S – DX fra Tryvannshøgda(Oslo) – SOTA aktivering

Tirsdag 12. mars 2024 kl 16:00 – 19:00
Vi drar igang en SOTA aktivering fra Tryvann. Møtes helt sør på parkeringsplassen (der man kommer inn på plassen). LB7PC tar med HF 100W og vertikal antenne for 15/17 og 20 meter, samt Bandhopper for 40 og 80 meter. Rigger opp med bord, ta med stol selv! Målet for kvelden er en uformell aktivering av Tryvann på SOTA, samt kjøre litt DX S2S. Vi holder på så lenge vi har lyst og slik at alle får slippe til. Om noen vil kjøre oss fra andre deler av landet er det også morsomt. Vårt callsign denne kvelden blir LA1SOTA. Alle logger det de selv kjører og legger inn på sotadata i etterkant. Håper det er interesse for dette 😉 Du kan melde deg på via Facebook Summits on the Air Norway (LA SOTA), har du ikke Facebook bare møt opp. (Om vi blir mange bør vi kanskje ha flere rigger?)

NORSK HAMMEETING 2024 og SOTA Norway

Foreningen SOTA Norway er blitt forespurt av NRRL om å stille på deres stand på https://www.hammeeting.no/ lørdag 24 februar i tidsrommet 0900-1700.

LA9DSA Knut stiller på vegne av foreningen med “SOTA-ryggsekken” sin, samt et lite knippe av TX/RX, forskjellige antenner, batterier mv. Det er også laget en liten powerpoint som vil gå i loop på en monitor, for å fange interesse for SOTA-delen av radioamatørhobbyen.

Kom gjerne innom standen for en SOTA-prat.

PS!
Har du mulighet for å bistå med å være på denne standen for å fremsnakke SOTA i kortere eller lengre perioder under dagen? Ta kontakt med la9dsa@gmail.com eller PM Lan Idsa på Facebook.